Bugun...


Dacia Kampanya
Dacia Duster, Dacia Sandero ve Dacia Dokker Ailesi’nde 2.000 TL, Dacia Lodgy ve Dacia Logan MCV modellerinde ise 1.500 TL nakit alım indirimleri bulunmaktadır.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2015 17:05
Dacia Kampanya

DACIA Kampanyaları 2015
Dacia marka araçlar için 2015 yılı Aralık ayında sunulan yıl sonu kampanyaları çerçevesinde 4 yıl vade ile sıfır faizli finansman fırsatı, Maxxi Garanti avantajı ve nakit alımlarda indirimler sunuluyor.

Dacia 4 yıl vade ile %0 faiz fırsatı
2015 yılı Aralık ayı Dacia yıl sonu kampanyası kapsamında; tüm Dacia modellerinde geçerli olmak üzere, 4 yıla kadar %0 faiz fırsatı sunuluyor. Dacia Aralık ayı kampanyasıyla 18.000 TL kredi / 18 ay vade, 48.000 TL kredi / 12 aya kadar vade veya 12.000 TL kredi / 48 aya kadar vadeli kredi kullanımlarında %0* faiz ile finansman imkanları sağlanıyor. Bu tutar ve vade üzerindeki kredi taleplerinde, maksimum 48.000 TL kredi ve 48 ay vade olmak üzere,  Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile %0,99*, Maxxi Korumasız %1,04* faiz oranıyla kredi kullanılabilir. Finansman kampanyası kullanılmadan yapılacak satın alımlarda, Dacia Duster, Dacia Sandero ve Dacia Dokker Ailesi’nde 2.000 TL, Dacia Lodgy ve Dacia Logan MCV modellerinde 1.500 TL nakit alım indirimleri sunulmaktadır.

İlgili kampanya,  tüm Dacia modellerinin perakende satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Başka bir kampanya ile birleştirilemez ve nakit alım indirimli fiyatlar ile birlikte kullanılamaz. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar, katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir.

Dacia Nakit Alımlarda Cazip İndirimler
Dacia, Aralık ayı finansman kampanyalarından yararlanılmadan yapılan Dacia marka araç satın alımlarında, cazip nakit alım indirimleri sunuluyor. Dacia Duster, Dacia Sandero ve Dacia Dokker Ailesi’nde 2.000 TL, Dacia Lodgy ve Dacia Logan MCV modellerinde ise 1.500 TL nakit alım indirimleri bulunmaktadır.

İlgili indirimler, tüm Dacia modellerinin, finansman kampanyası kullanılmadan gerçekleşen satın alımlarında geçerlidir. Başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar, katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI