Bugun...


ÖzGörgülü Kardeşler de Kış Bakım Fırsatları

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2015 14:14
ÖzGörgülü Kardeşler de Kış Bakım Fırsatları

Kış aylarında olduğumuz halde henüz kışın etkilerini tam anlamıyla hissetmedğimiz bu günleri fırsat bilen aracına bakım yaptırmak isteyen araç kullanıcıları bu hafta sonuda sanayideydi.

Öz Görgülü Kardeşler özel serviside bu yoğunluğun merkezlerinden. 16 yıllık tecrübesiyle Şaşmaz Oto Sanayide her marka araca servis hizmeti veren firma. Aracını kışa hazırlamak isteyen kullanıcılara, Mekanik, Kaporta-boya işlemleri ve LPG otogaz  dönüşüm sistemleri ile otomatik şanzıman revizyonu hizmetleri konusunda eşsiz çözümler sunuyor.

7/24 yol yardımı hizmetide veren Öz Görgülü Kardeşler Full servis, aracın acil bakımlarının yapılması ve sonraki bakımlar için değişimi gereken parçalar konusunda aracınızı testlerden geçirerek araç kullanıcılarını bilgilendirmekte.

Aracına bakım onarım işlemleri yapılırken soğukta beklemek istemeyen araç kullanıcıları bekleme odasında sıcak bir ortam ve ikramlarla vakit geçirebiliyor.

Öz Görgülü Kardeşler Full Teknik Servis

1990 yılından buyana her marka ve model araca müşteri memnuniyet odaklı hizmet veren Öz Görgülü Kardeşlergerek yapılan işlemlerin kalitesi, gerekse müşteri ve aracına gösterilen ilgi ve hassasiyet ile her geçen gün portföyünü genişletmiştir. Öz Görgülü Kardeşler 20 personel ve 2000 m2 kapalı alanda araç kullanıcılarına hizmet vermektedir.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI