Bugun...


Renault Kampanyaları 2015
2015 yılı Aralık ayı Renault yıl sonu kampanyaları kapsamında; 4 yıl vade ile %0 faiz fırsatı, Renault Kadjar modeline özel finansman kampanyası, nakit alımlarda cazip indirimler ve tüm Renault marka hafif ticari araçlara 4 yıl vade ile %0 faiz fırsatı sunuluyo

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2015 17:07
Renault Kampanyaları 2015

Renault Kampanyaları 2015
2015 yılı Aralık ayı Renault yıl sonu kampanyaları kapsamında; 4 yıl vade ile %0 faiz fırsatı, Renault Kadjar modeline özel finansman kampanyası, nakit alımlarda cazip indirimler ve tüm Renault marka hafif ticari araçlara 4 yıl vade ile %0 faiz fırsatı  sunuluyor.

Renault 4 yıl vade ile %0 faiz oranı fırsatı
Aralık ayında, Renault Kadjar modeli hariç Renault binek otomobil veya herhangi bir Renault hafif ticari araç modelini satın almak isteyenler için 4 yıla kadar %0 faiz fırsatı sunuluyor. Renault 2015 Aralık ayı kampanyası kapsamında 18.000 TL kredi / 18 ay vade, 48.000 TL kredi / 12 ay vade ya da 12.000 TL kredi 48 aya kadar vadeyle kredi kullanımlarında %0* faiz bulunmaktadır. Bu tutar ve vade üzerindeki araç kredi taleplerinde, maksimum 48.000 TL kredi ve 48 aya kadar vade olmak üzere, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile %0,99*, Maxxi Korumasız %1,04* faiz oranıyla kredi kullanılabilir. Finansman kampanyası kullanılmadan yapılacak satın alımlarda, Renault Megane HB modelinde 3.500 TL, Renault Fluence, Renault Captur, Renault Clio Ailesi, Renault Megane Sport Tourer, Renault Scenic ve Renault Symbol modellerinde 3.000 TL nakit alım indirimleri sunulmaktadır.

İlgili kampanya, Renault Kadjar modeli hariç, Renault binek otomobillerin ve tüm hafif ticari araçların perakende satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Başka bir kampanya ile birleştirilemez ve nakit alım indirimli fiyatlar ile birlikte kullanılamaz. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar, katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir.

Renault Kadjar’a özel yıl sonu finansman kampanyası
2015 yılı Aralık ayında Renault Kadjar modeline özel finansman kampanyası kapsamında, maksimum  48.000 TL kredi ve 48 ay vade olmak üzere, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile %1,09*, Maxxi Korumasız %1,19* faiz oranıyla kredi imkanı sağlanmaktadır.

İlgili kampanya,  Renault Kadjar’ın perakende satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Başka bir kampanya ile birleştirilemez ve nakit alım indirimli fiyatlar ile birlikte kullanılamaz. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar, katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir.

Renault nakit alımlarda cazip indirimler 
Aralık ayı finansman kampanyalarından yararlanılmadan yapılan Renault marka binek otomobil satın alımlarında, cazip nakit alım indirimleri sunuluyor. Renault Megane HB modelinde 3.500 TL, Renault Fluence, Renault Captur, Renault Clio Ailesi, Renault Megane Sport Tourer, Renault Scenic ve Renault Symbol modellerinde 3.000 TL nakit alım indirimleri bulunmaktadır.

İlgili indirimler, belirtilen modellerde, Renault Kadjar hariç Renault binek otomobillerin, finansman kampanyası kullanılmadan gerçekleşen perakende satın alımlarında geçerlidir. Başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar, katılımcı Renault yetkili satıcılarda geçerlidir.

Renault marka tüm hafif ticari araçlara 4 yıl vade ile %0 faiz oranı fırsatı
Renault, 2015 yılı Aralık ayı yıl sonu kampanyası kapsamında; 18.000 TL kredi / 18 ay vade, 48.000 TL kredi / 12 ay vade veya 12.000 TL kredi / 48 aya kadar vadeyle kredi kullanımlarında %0* faiz bulunmaktadır. Bu tutar ve vade üzerindeki kredi taleplerinde, maksimum 48.000 TL kredi ve 48 ay vade olmak üzere,  Maxxi Koruma ile %0,99*, Maxxi Korumasız %1,04* faiz oranıyla kredi kullanılabilir. Kampanya koşullarına ek olarak, Renault Master panelvan ve Renault kamyonetlerde 2.000 TL takas desteği sağlanıyor.

Finansman kampanyası, Renault marka tüm ticari araçların; 2.000 TL’lik takas desteği ise sadece Renault Master panelvan ve Renault kamyonetlerin perakende satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar, katılımcı Renault yetkili satıcılarında geçerlidir






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI