Bugun...


Volkswagen’ den Ticari modellere özel indirim fırsatı!
Volkswagen Ticari Araç, uygulamaya aldığı yeni kampanyasında Caddy, Transporter Pick-up ve Amarok modellerinde sınırlı sayıda araç için cazip fırsatlar sunuyor.

facebook-paylas
Tarih: 30-07-2018 10:24
Volkswagen’ den Ticari modellere özel indirim fırsatı!

Volkswagen Ticari Araç, başlattığı yeni kampanyasında Caddy, Transporter Pick-up ve Amarok modellerinde sınırlı sayıda araç için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Bu kampanyada Volkswagen müşterilerinin beklentilerine uygun hizmet ve ödeme seçenekleri sunuyor. 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Volkswagen Ticari Araç’ın Caddy, Transporter Pick-up ve Amarok modellerinin belirli versiyonların da yüzde 15’e varan özel indirimler sunuluyor.

2018 model Caddy 1.0 litre TSI 102 PS modelinde 12 bin TL’ye, Transporter Pick-up 2.0 litre TDI modellerinde 15 bin TL’ye varan indirim sunulurken, Amarok Highline 3.0 litre V6 TDI 204 PS manuel vitesli modeli 28 bin TL’ye varan indirim fırsatı ile satın alınabiliyor.

Kampanya kapsamındaki diğer modellerde uygulanan indirim oranları hakkında bilgi almak için Volkswagen Yetkili Satıcıları ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

Kampanya yalnızca sınırlı sayıda araç için geçerli.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI