Bugun...


Opel Astra Sedan Geliyor mu?
Avrupa'da 2016 yılının otomobili olarak ödüllendirilen Astra'nın Sedan versiyonu görücüye çıkıyor.

facebook-paylas
Tarih: 20-10-2016 08:26
Opel Astra Sedan Geliyor mu?



Opel yetkilileri sedan versiyonunun çıkacağı konusunda kesin konuşmuyorlar fakat bugüne kadar tüm Astra modellerinin sedan versiyonu üretildi.

Otomobil tasarımcısı Theophilus Chin tarafından tasarlanmış görselleri muhtemelen Astra Sedanın neye benzeyeceğini açıklayor. Opel yetkilileri şimdilik Hatcback ve Station kasa ile yola devam edeceklerini söyleselerde, sahada merak uyandırmakda farklı bir  satış stratejisi.

Astra Sedan'ın 2016 Opel Astra K selefi ile hiçbir ortak yanı olmayacağı, tamamen yeni bir tasarım ile geleceği tahmin ediliyor. Tasarımda  daha eğimli tavan çizgisi, C sütünü için yeni düzenleme ile daha keskin çizgiler fark edebiliyor. İçeride 8-inç dokunmatik ekran, ısıtma, havalandırma ve hatta masaj fonksiyonları, OnStar ve güvenlik kamerası, sürücü için 18 yönlü ayarlanabilir koltuk gibi özellikler mevcut olacak.

Motor seçeneklerinde, alışılmış motor seçeneklerinin yanısıra 1.0L üç silindirli benzinli, 145 beygir (107 kW) ve 250 Nm ile, giriş seviyesi sunulacak. Baz dizel motor 95 HP (70 kW) ile 1.6 litre CDTI olacağı öngörülmekte.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI