Bugun...


Yenilenen Mercedes-Benz CLA Türkiye’de
Keskinleşen tasarımı, yeni güvenlik donanımları ve azalan yakıt tüketimi ile yenilenen Mercedes-Benz CLA Türkiye’de satışa sunuldu.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2016 09:18
Yenilenen Mercedes-Benz CLA Türkiye’de

89 g/km’lik CO2 emisyon salınım değeriyle Mercedes-Benz CLA verimlilik şampiyonluğunu ilan ediyor. Dört silindirli turbo AMG motoru ile 2014 ve 2015 yılında 1,8 - 2,0 litre sınıfında “Yılın Motoru” ödülünü alan otomobil, Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC versiyonunda sunduğu yüksek performans özelliği ile bir kez daha kendi sınıfında öne çıkıyor.

Yeni tamponlar, standart olarak sunulan parlak siyah renkli elmas görünümlü ön ızgara ve yeni hafif alaşım jantlarıylasportif tasarımı daha da ön plana çıkarılan yeniMercedes-Benz CLA Türkiye’de satışa sunuldu. Sadece dış tasarımda değil iç tasarımda da birçok yenilik ile sürücü ve beraberindeki yolcuları karşılayan Mercedes-Benz CLA,yeni koltuk döşemeleri, iç süslemeler ve krom kumanda elemanlarının yanı sıra LED yüksek performanslı farlar, HANDS-FREE ACCESS ve gelişmiş akıllı telefon entegrasyonu gibi özellikler ile konfor ve güvenliği bir üst seviyeye çıkartma imkanı sunuyor. 109 PS / 80 kW gücündeki CLA 180 d BlueEFFICIENCY Edition, 89 g/km’lik CO2 emisyon salınım değeriyle verimlilik şampiyonluğunu ilan ediyor. Coupé ve Shooting Brake olarak sunulan Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC modelleri ise sadece tasarımlarıyla çok daha dinamik bir görünümsunmakla kalmıyor, aynı zamanda 381 PS (280 kW) güç ve 475 Nm tork değerleri ile sınıfının en yüksek performanslı otomobilleri olarak öne çıkıyor.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI