Bugun...


Yüksek performans ve yüksek standardın yeni adresi
Mercedes-Benz Otomobil Grubu, 2016 yatırımları kapsamında Mercedes-AMG Lounge’ı Intercity Sürüş Akademisi’nde hizmete sundu. Mercedes-AMG Lounge’da her ay düzenlenen ‘Test Sürüşü Günleri’nde Mercedes-Benz müşterileri ve markanın meraklıları, yüksek performanslı araçlarla sürüş deneyimi yaşarken, modelleri yakından inceleme imkânı da buluyor.2016 yılının ilk 7 ayında Türkiye’de otomobil pazarı %2 küçülürken Mercedes-Benz %7 büyüme gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2016 09:18
Yüksek performans ve yüksek standardın yeni adresi

Markanın sportif ve modern ruhunu yansıtan yeni modellere ve teknolojilere yatırım yapmaya devam eden Mercedes-Benz, Mercedes-AMG Lounge’ıbu yıl Intercity Sürüş Akademisi’ndehizmete sundu.

Performans ve tasarım mühendisliğinin ileri düzeyde birleşimi olan Mercedes-AMG araçları, Mercedes-AMG Lounge ile artık Türkiye’de de markanın tutkunlarına çok daha yakın. Intercity Sürüş Akademisi’nde hizmete giren Mercedes-AMG Lounge, Almanya, Rusya ve Güney Afrika’nın ardından Formula 1 pistlerinin hemen yanında kalıcı olarak kurulan dördüncü loca olma özelliğine sahip. Mercedes-AMG araçlarının sergilendiği ve test sürüşlerinin yapıldığı Türkiye’deki ilk lokasyon olan Mercedes-AMG Lounge’da, Mercedes-Benz sahiplerine ve Mercedes-Benz yetkili bayileri aracılığıyla başvuru yapan markanın tutkunlarına yüksek performanslı araçlarla sürüş deneyimi sunuluyor. Intercity Sürüş Akademisi’ndeaçılanMercedes-AMG Lounge tasarımı ve teknolojisi ile farklı ülkelerde de varolan loca standartlarının üzerinde olmakla birlikte şirketin hizmete sunduğu en son merkez olma özelliğini de taşıyor.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI