Bugun...


ARAÇ SAHİBİ OLMANIN EN UCUZ YOLU!

facebook-paylas
Tarih: 04-10-2017 13:05
ARAÇ SAHİBİ OLMANIN EN UCUZ YOLU!

Yeni araçtaki MTV ve ÖTV artışı, döviz kurlarındaki artışlar, küçük-orta ölçekli şirketleri araç satın almaktansa kiralamaya yönlendirdi.

C sınıfı giriş seviyesi donanımındaki bir aracın fiyatı 70 bin TL den başlamakta. Vergisi, kaskosu, bakım maliyetleri gibi sabit maliyetlerde üzerine eklendiğinde, ekstra yıllık 5 bin TL maliyet söz konusu olmaktadır.

Sadece KOBİ’lerde değil normal bireylerde bile artık araç kiralama tercihi gün geçtikçe yaygınlaşmakta ve rağbet görmektedir.

TOKKDER’in  ( Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği ) yaptığı araştırmaya göre;  2017 yılının ilk yarısında yaklaşık 5 milyar 87 milyon TL yeni araç yatırımı yapılan Türkiye’de operasyonel kiralama sektörünün aktif büyüklüğü 24 milyar 600 milyon TL’yi aşarken filosundaki araç sayısı ise 337 bin 500 oldu.

Operasyonel veya bireysel kiralama yöntemi, işletmelere ve bireylere bütçelerini, kaynaklarını daha efektif kullanmalarını, araç sahibi olduklarında karşılaşacakları maliyet ve riskleri ortadan kaldırabilecekleri bir alternatif seçenek olmuştur.

Türkiye'nin dört bir yanına 6 aylık ve yıllık araç kiralama hizmeti sunan Reis Bireysel Kiralama, 2.000'i aşkın marka ve modeli her segmentte araç çeşidi ile sektörün önde gelen ilk 500 firması arasında yer alıyor.

Uzun dönemli kiralık araç ihtiyacı olan kişi ve kurumlara 6 aylık ve yıllık araç kiralama hizmeti ile adından söz ettiren Reis Bireysel Kiralama, son model ve sıfır kilometre araçları ile firma saygınlığına yakışır araçlara sahip bir firma olarak sektörün liderleri arasında yer alıyor. MTV, ÖTV, plaka ve ruhsat ücretleri, bakım onarım, lastik değişimi, sigorta ve kasko işlemleri ile kendisi ilgilenerek müşterilerine sadece son model araçlara yakıt alarak keyfini ve konforunu yaşamayı bırakıyor.






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI