Bugun...


Delphi Technologies’ten Dünya Markaları İçin 8 Yeni Fren Balatası!

facebook-paylas
Tarih: 25-09-2020 17:54
Delphi Technologies’ten Dünya Markaları İçin  8 Yeni Fren Balatası!

Otomotiv markaları için küresel çapta orijinal ekipman kalitesinde çözümler sunan Delphi Technologies, sekiz fren balatasından oluşan yeni serisini satışa sundu. Orijinal ekipman kalitesi anlamında her biri Avrupa pazarındaki ilk uygulamalar olan yeni fren balataları serisi Land Rover, Opel, DS, Hyundai, Audi ve Volkswagen markaları için pazardaki yerini aldı. Söz konusu markaların popüler modellerine yönelik çıkarılan yeni seride bu kez hafif ticari araçlara yönelik fren balatası çözümleri de sunuldu. Delphi
Technologies, sekiz fren balatasından oluşan yeni serisiyle birlikte Avrupa fren pazarının yüzde 98,5’ini tek başına kapsamaya da başladı.
Avrupa’da hızla büyüyen araç parkının talebini karşılamak üzere satış sonrası fren programını genişletmeye devam eden Delphi Technologies, sekiz fren balatasından oluşan yeni serisini satışa sundu. Orijinal ekipman kalitesi anlamında her biri Avrupa pazarındaki ilk uygulamalar olan yeni fren balataları serisi Land Rover, Opel, DS, Hyundai, Audi ve Volkswagen markaları için pazardaki yerini aldı. Söz konusu markaların popüler modellerine yönelik çıkarılan yeni seride bu kez hafif ticari araçlara yönelik fren balatası çözümleri de sunuldu.
Delphi Technologies, sekiz fren balatasından oluşan yeni serisiyle birlikte Avrupa fren pazarının yüzde 98,5’ini tek başına kapsamaya başladı. Delphi Technologies, pazara erkenden sunduğu orijinal ekipman kalitesinde fren balataları sayesinde yeni araçların servislerdeki onarım sürelerini kısaltmayı ve otomotiv satış sonrası sektöründe ürün çeşitliliğini artırmayı hedefliyor.
 
Delphi Technologies’in Avrupa pazarına sunduğu yeni fren balataları serisi şöyle;
Land Rover Discovery Sport/Range Rover Evoque (05/2019>), ön balatalar
Opel (08/2019>), ön balatalar
Opel (08/2019>), arka balatalar
DS 7 Crossback (05/2019>), ön balatalar
Hyundai i10 (09/2019>), ön balatalar
A6 Allroad Quattro/A6 Quattro/A8 Quattro/Q7 Quattro/S8 Quattro (11/2019>), arka Balatalar
Audi Q3/Q3 Sportback/Q3 Sportback Quattro, Volkswagen Tiguan (11/2019>), arka balatalar
Audi A6/A6 Quattro/A7 Sportback Quattro (01/2019>), arka balatalar
 





YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI