Bugun...


Özel Servis Hizmeti Almak İster misiniz ?
Volan OTOMOTİV şaşmazda..

facebook-paylas
Tarih: 18-12-2017 11:14
Özel Servis Hizmeti Almak İster misiniz ?

    Bu gün Volan Otomotiv ile kısa bir söyleşi yaptık. Çoğumuzun da hatırlayacağı İstanbul yolu üzerinde bulunan Volan Volvo yetkili servis. Yıl sonlarına doğru 63 yıllık Volvo yetkili servis serüvenini özel servise taşımıştır.  Firma yetkilisi Salim KÜÇÜKYILMAZ ile yaptığımız söyleşide bize şunları anlattı ; 

 

  1954 yılında kurulan Türkiye'nin ilk yetkili servisi olan Volan Volvo 63 yıldır Ankara'da volvo araçlara servis hizmeti vermektedir. Kurulduğu günden itibaren Volvo Otomobil standartlarında, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden sapmayarak karşılıklı güven duygusuyla büyüyerek günümüze kadar gelmiştir.

Otomotiv servis hizmetleri konusunda TSE belgelerine sahip olan şirketimizde görevli tüm personel Volvo Otomobil'in uluslararası eğitimini tamamlamış, konusunda uzmanlaşmış ve Volvo Otomobil'in koymuş olduğu standartlarda çalışmaktadır. Yılların verdiği tecrübeyi şimdi Yetkili servis standartlarında Volan Otomotiv şirketimizi kurarak aynı faiyetleri devam ettirmeyi hedeflemekteyiz ve şunuda söylemeliyim ki iddalıyız.. Hem fiyat hem kalite olarak sizlere üst standartlarda hizmet vermeye devam edeceğiz ..

 

Söyleşi sonrası bizde firmayı gezerek sizin daha yakından tanımanızı istedik. 

 

Firma İletişim Bilgileri ; 

  • Volan Küçükyılmaz Motorlu Araçlar
  • Bahçekapı Mah. 2547. Sokak No:3 Etimesgut / ANKARA
  •  0312 278 69 90
  • www.volan.com.tr





YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI