Bugun...


Dynomoss Oto Ekspertiz Hizmeti

facebook-paylas
Tarih: 24-10-2017 14:49
Dynomoss Oto Ekspertiz Hizmeti



Dynomoss Oto Ekspertiz Hizmeti

Ülkemizin pek çok şehrinde merkezi olan Dynomoss markamız, artık araçlar için en kusursuz ekspertiz hizmetini çok uygun fiyatlar ödeyerek yapmanızı sağlamaktadır. Aracınıza ait 8 aşamalı test  sonucu  veren adreslerimiz, motor performansı, arıza tespiti, boya kaporta testi, süspansiyon, alt kontrol, fren ve yanal kayma testleri ile rapor hazırlamaktadır. Sitemizden online randevu alabilir ve vakit kaybetmeden aracınız için tüm işlemleri eksiksiz olarak yerine getirebilirsiniz.

İstanbul Mobil Ekspertiz Hizmetimiz Faaliyette

Sizlere daha iyi destek vermek amacı ile İstanbul genelinde mobil oto ekspertiz aracımızın hizmete başladığını da söylemeliyiz. Artık adresinize kadar gelerek sadece birkaç saat içerisinde lazım olan neticeleri veriyor ve satmanız ya da almanız gereken arabaya dair TÜV tarafından belgelendirilmiş katkıyı da alabiliyorsunuz. Ödemeleriniz içinde dilerseniz nakit, isterseniz de kredi kartı ile yapabilme alternatifini sağladığımızdan da söz edebiliriz.

Kurumsal Anlayış ve Memnuniyet Güvencesi

40 yıllık otomotiv deneyimine sahip ve Dynomoss olarak 2008 senesinden bu yana ekspertiz çözümlerinde rol oynayan şirketimiz, en iyisi için daima hizmet ilkelerini yenilemeyi de önemsemektedir. Teknolojik teknik ekipman ve robot cihazları sayesinde otomobile dair her türlü ince araştırmayı titizlikle yapmaktayız. Araba piyasasında ölçümlerinin kabul edildiği ve Tüv Türk markasının da kullandığı cihaz markalarına bünyemizde yer vermekteyiz.

Olabildiğinde hızlı ve muhteşem bir iş için artık güvenin simgesi olan ailemizi listenizin en tepesine yazmanızı öneriyoruz. Otomobil ekspertiz işlemlerinin vazgeçilmez durağı olan bizimle hızlı sonuçlara ulaşmak imkansız olmaktan çıkacaktır.



HABER VİDEOSU





Editör: ankaraotohaber.com



YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI