Bugun...


SEAT Ibiza’larda yılsonuna özel fırsatlar
SEAT’ın başarılı model ailesi Ibiza model ailesi, yılsonuna özel avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2015 11:59
SEAT Ibiza’larda yılsonuna özel fırsatlar

Makyajlı kasası, yeni verimli 4 farklı motor seçeneği, geliştirilmiş konfor öğeleri ve kişiselleştirme paketleriyle donatılan Ibiza, kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla alınabiliyor.

SEAT’ın, bir dizi yenilikçi teknoloji, kişisel donanım seçenekleri, ek güvenlik sistemleri, yeni bağlantı ve bilgi-eğlence sistemleriyle donatarak yollarla buluşturduğu Ibiza ailesi, yılsonuna özel avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Ibiza 1.0 75 HP modeli 38 bin 200 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek olarak 1 bin TL’ye varan tavsiye edilen ek indirim ile alınabiliyor.

Ailenin en ekonomik üyesi: Ibiza 1.0 lt EcoTSI 110hp DSG S&S
Tamamen yeni geliştirilen 1.0 litre hacme sahip, üç silindirli, 110 HP güç üreten benzinli motor, 200 Nm’lik tork değeriyle çekiş gücünü ispat ederek, Start & Stop özelliği ile olağanüstü bir verimlilik sağlıyor. 1.0 lt EcoTSI motor, 100 km’de ortalama 4,4 lt’lik yakıt tüketimi ve km’de 102 gr’lık CO2 salınımı değerleriyle de dikkat çekiyor.

Ibiza’nın verimli motoru 1.0 lt EcoTSI 110 HP DSG S&S ailenin tüm kasa tiplerinde sunuluyor. Style donanım seviyesinde sunulan 5 kapı Ibiza 1.0 lt EcoTSI 110 hp DSG S&S, 54 bin 500 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek olarak 2 bin TL’ye varan tavsiye edilen ek indirim ile alınabiliyor.

Octavia Türkiye’de Yeni Bir Rekora Koşuyor






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI