Bugun...

"arac" İLE İLGİLİ HABERLER

OTOMOTİV SATIŞINDA REKOR KIRILDI
Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2023 yılında yıllık bazda yüzde 57,4 büyüdü. Böylece sektörde ilk k..
2023 ilk yarısında 2 el araç satışında lider Fiat Egea oldu!
2023'ün ilk yarısında en çok satılan 10 araç modelini açıkladı. Buna göre; yılın ilk yarısında ikinci el araçlarda en ço..
Kış tatillerinin en gözde rotası Abant oldu
Özel araçlarıyla seyahat tercih edenlerin rotaları, kış mevsimiyle beraber değişmeye başladı. Kış aylarında arabalı sey..
2.el araç satış fiyatlarındaki düşüş yavaşladı
İkinci el araç piyasasının nabzını tutan ekim ayı VavaAI fiyat endeksini açıkladı. Endekse göre eylül ayında yüzde 8 düş..
İKİNCİ EL OTO SEKTÖRÜNE DÜZENLEME SİNYALLERİ!
İkinci el otomobil pazarındaki yüksek fiyat artışları hükümeti harekete geçirdi. İkinci el otomobil ithalatına izin veri..
KAZA YAPAN ARAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRECEK KARAR!
Anayasa Mahkemesinin iptal kararı, kaza yapan araç sahiplerini sevindirecek. Prof. Dr. Rauf Karasu, "Bu karar sigortalı..
Araç Kış Bakımı Nedir Nasıl Yapılır ?
Kış geliyor ve aracımızı kışa hazırlamamız gerekmekte, peki ama nasıl?
İkinci El Araç Ticaretinde Neler Değiştirecek
Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan 2. el motorlu kara taşıtları ticaretine ilişkin yönetmelik 15 Ağustos’ta yürürlü..
İkinci El Araç Satışlarında Artış!
Daha önce iki defa uzatılan ÖTV teşviki 30 Haziran 2019 itibariyle son buldu. Bu durum sıfır araç fiyatlarının yaklaşık ..
İkinci Elde KDV Düzenlemesi
İkinci el oto sektöründeki KDV karmaşasını önüne geçmek için Hazine ve Maliye Bakanlığı gerekli düzenlemeyi yaptı ve Re..
HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI