Bugun...


Seat Leon İnceleme

facebook-paylas
Tarih: 27-10-2017 11:41
Seat Leon İnceleme

Uzun süre araştırma yaptıktan sonra tasarımıyla performansıyla ve yakıt tüketimiyle Leon almaya karar verdim forumlardan okuduğum kullanıcı yorumları, servislerin ilgisiz olması ve özellikle de Dsg şanzımandaki onlarca şikâyet, yaşanan mağduriyetler yüzünden manuel vites 1,6 TDI Style 110bg (2016) almaya karar verdim aracımız şuanda 43.000 km de yakıt tüketimi şehir içi 4,5-6-5 şehir dışı 4,0-5,5 arasında değişmekte.

Araç genel olarak sessiz rahat ve konforlu bir sürüşü var yüksek süratlerde 140km/s den sonra biraz rüzgâr sesi hissedilmeye başlıyor, süspansiyonlar genel olarak rahat ve sert bir yapıya sahip yüksek süratlerde dengesini bozmuyor, kontrollü bir sürüş sağlıyor.

Darbeleri uzun yolda güzel emiyor fakat şehir içindeki engebelerde sert yapısı hissedilir derecede, ses yalıtımı olarak ortalama düzeylerde, 380Litre bagaj hacmi ufak aileler için yeterli, standart donanımda sunulan ses sistemi yeterli,  içerisinde günlük kullanıma yeterli olacak derecede eşya gözleri var kullanılan malzemeler genel olarak kaliteli alınır mı ? evet 

Detaylı inceleme için tıklayın






YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI