Bugun...
Toyota Auris Kullanıcı Testi


Oto Haber Moderatörden
 
 

facebook-paylas
Tarih: 07-01-2016 17:05

Toyota Auris Kullanıcı Testi

Makyaj sonrasında değişen panjur far ve krom kaplamalar  modele daha farklı ve modern bir algı vermeyi başarabilmiş. Arka tarafta değişen stop grubu araca daha oturaklı bir hava kazandırmış.

İç görünüme gelince yeni dokunmatik ekran tasarımı ile çok hoş bir hava katmış, dokunmatik ekran rakiplerine göre biraz zayıf kalsada arçta hoş bir ahenk kazandırabilmiş. Aracın  içindeki eşya gözleri olarak çok da cömert sayılmayan yeni Auris ufak eşyalarınız için size izin veriyor. Malzeme kalitesi güzel.  Fakat iç tasarım konusunda göreceli bir beğeni var kimileri bu ekranın sürücüye 90 derece oluşunu çok beğenebilse de kimileri beğenmeyebilir. Benim şahsi görüşüm biraz daha yatay olabilirdi. Bagaj konusunda rakiplerine göre daha küçük bir hacim sunmakta. 

Aracın yalıtımına gelirsek 100 Km ve üzerinde ses düzeyi rakiplerine göre yüksek sayılır. 

Test ettiğimiz 1.4 dizel 95 bg araç bir önceki kasasına göre daha keyifli. Süspansiyonların sertliği konfordan biraz ödün vermiş. Araç yakıt anlamında ekonomik olduğunu söyleyebiliriz. Fakat performans anlamında araç orta segment. Fiyat performans değerlendirmesinde bence fiyat biraz yüksek kalıyor. 

 





YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI