Bugun...


KENDİSİ BÜYÜK, YETENEKLERİ DAHA DA BÜYÜK...
Merhaba ankaraotohaber okuyucuları. Geldik benim gönlümde taht kurmuş ve halen kullanmakta olduğum marka olan, 2013 model 1.6lt. Ecoboost 182 ps. AWD Otomatik Ford Kuga Titanium aracıma.

facebook-paylas
Tarih: 25-05-2016 14:50
KENDİSİ BÜYÜK, YETENEKLERİ DAHA DA BÜYÜK...

Eski kasasına göre hatları daha keskinleşmiş, farlar incelip geriye doğru uzamış, aracın kaput bölgesi eskiye nazaran yaklaşık 10 cm. daha da uzamış, yan profilden azda olsa Focus modelini çağrıştıran yapısı, camların tatminkar büyüklüğü, arka tarafta ise çift çıkış egzos ve altıgen formuna benzemiş bagaj kapağı şekli ile gerçekten jip diyebileceğimiz bir araç yaratmış Ford.

Peki ya iç mekan; Kapıyı açarken bile ilk başta hissettiğiniz tokluk hissi ve kapının ağırlığı, sizi neyin beklediğinin bir göstergesi. Direksiyon koltuğuna oturduğunuz zaman hissettiğiniz ilk şey ön cam büyüklüğü ve görüş açısının eskiye nazaran daha da iyileştirilmiş olması. Ayrıca ön cam rezistansı da mükemmel bir güzellik katmış. Daha sonra sade ve mavi beyaz renkli olan göstergeler dikkat çekiyor. Göstergelerin ortasında bulunan yaklaşık kibrit kutusu büyüklüğündeki dijital ekran, yine mavi beyaz kombinasyonda fakat göründüğünden daha iyi çözünürlüğe sahip ve sürücünün rahatça görebileceği yere konumlandırılmış. Bu küçük ekranda; Akıllı AWD sistemi ile bilgiler, sürücü destek ayarları, hız ve yol, km. vb. şeylere ulaşmak çok basit.
 





YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI